logo

Vi skaper sterke bedriftskulturer,
der motiverte ledere og ansatte tar ansvar for egne prestasjoner og bedriftens resultater

Organisasjoner har ulike forutsetninger og utfordringer, som krever skreddersydde og tilpassede løsninger!


Her kan du lese om hvordan noen av våre kunder har valgt å løse sine utfordringer, hvilke tiltak de har gjort og hvilke effekter de har oppnådd.

Kundehistorier

Når omdømmet betyr alt!

Alle organisasjoner er avhengig av å ha et godt omdømme. Allikevel er det kun enkelte organisasjoner som har en systematikk i hvordan de jobber med utvikling og styrking av eget omdømme. Nortura er blant disse.

Les mer

Kultur som konkurransefortrinn

Hvordan skille seg ut fra konkurrentene i et marked der kundene oppfatter tilbydernes priser og produkter som relativt like? I dagligvarebransjen er konkurransen om kundene knallhard. Blant flere tiltak, har KIWI valgt å utvikle og implementere en organisasjonskultur som støtter opp om selskapets mål og strategier. 

Les mer

Teknologisk utvikling -

En strategisk fordel for de som utnytter den!

De fleste bransjer påvirkes av teknologisk utvikling og det skaper, som regel, endret kundeadferd og kundebehov. Eksempelvis check-inn automater på flyplassen, selvbetjeningskasser i matbutikken eller nettbaserte banktjenester. Som kunder, ønsker vi mer fleksibilitet, rasker tilgang til oppdatert informasjon og større grad av autonomi i måten vi konsumerer tjenester og produkter. Dette gjelder også regnskapsbransjen.

Les mer

Våre tjenester

Utforsk våre tjenester, skreddersydd for å utvikle ledere, medarbeidere, team og organisasjonskulturer. Vi bistår med å løse utfordringer for enkeltpersoner og team, med fokus på å styrke effektive og bærekraftige organisasjonskulturer. 


Gjennom et bredt spekter av kompetanseutviklingsprogrammer styrker vi både ledere og ansatte, slik at de kan oppnå varig suksess.

Leder- og medarbeiderutvikling

En leder skal fylle svært mange roller: Motivator, strateg, pådriver, menneskekjenner, forhandler og konflikthåndterer, for å nevne noen. Ingen er født med disse kompetansene og det er i tillegg krevende å balansere alle disse rollene. 

Les mer

Organisasjons-utvikling

Ved å utvikle en bærekraftig organisasjonskultur kan man skape en arbeidsplass der ansatte trives, samarbeider effektivt og yter sitt beste. Utforsk hvordan strategisk kulturutvikling kan løse disse utfordringene og bidra til  måloppnåelse og varig suksess for deres organisasjon.

Les mer

Digitale kurs

Kompetanseutvikling når det passer deg!

Våre digitale kurs og læringsreiser kommer første halvår 2025.

Aktuelt

Her kan du lese om nyheter

Av Geir Andresen 27 Aug, 2024
Denne sommeren fikk jeg en sjelden mulighet til å teste meg selv på alle mulige måter da jeg deltok på "Farmen kjendis". Sammen med 11 kjente fjes ble jeg sendt til Fredheim Gård på Monsøya i Søgne, der vi i seks uker skulle drive gården som de gjorde for 100 år siden. Lite mat, hardt fysisk arbeid og mange forskjellige personligheter gjorde dette til en skikkelig utfordring.
Av Geir Andresen 27 Aug, 2024
Forskning viser at hele 20% av arbeidstagere i Norge utsettes for unnvikende ledelse og at effektene av dette er destruktive både for organisasjonen og enkeltindivider. Tydelig ledelse trekkes gjerne frem som en konstruktiv motsats til unnvikende ledelse ( Laissez-faire ledelse ).
Av Oscar Eikeland 26 Aug, 2024
Blended Learning: En effektiv tilnærming til kompetanseutvikling Blended learning , eller blandet læring, har blitt en populær metode for kompetanseutvikling i både offentlig og privat sektor. Denne tilnærmingen kombinerer flere læringsmetoder og plattformer, og gir en helhetlig og fleksibel måte å utvikle kompetanse på.
Med en arbeidshverdag i endring er du mer enn noen gang kundens nærmeste rådgiver. Gjennom 5 moduler
Av Randi Heggset 01 Jun, 2024
Styrk din kompetanse som rådgiver gjennom Regnskap Norge sitt sertifiseringsprogram! Med en arbeidshverdag i endring er du mer enn noen gang kundens nærmeste rådgiver. Gjennom 5 moduler utvikler du trygghet i rådgiverrollen og forbedrer dine kommunikasjonsevner. Du kartlegger dine styrker og lærer hvordan relasjonskompetanse gir økt tillit og skaper større verdi for kunden. Nytt kull starter 23. september 2024. Les mer om Rådgiverprogrammet her: https://www.regnskapnorge.no/akademiet/sertifiseringsprogram/radgiver/
Alle artikler

Hva sier våre kunder?

Om oss

Utvikling av mennesker og organisasjoner- Vi er klare til å bistå! 

Med ulike kompetanser og bakgrunn, dekker vi et bredt spekter av fagområder.  Velkommen til oss i Solid Utvikling AS!

Les mer

Våre samarbeidspartnere

Gode samarbeidspartnere er en forutsetning for at Solid Utvikling AS kan sikre optimale leveranser til våre kunder. Derfor er vi veldig glad for å samarbeide med disse:

Share by: