Solid Utvikling bidrar til å skape en helhetlig prosess for utvikling av virksomhetens omdømme. 

Verdien av en virksomhets omdømme er vanskelig å fastsette presist, men at et godt omdømme har uvurderlig betydning hersker det liten tvil om. Virksomheter eller merkevarer med et godt omdømme tenderer til å kunne ta en høyere pris for sine varer og tjenester, de blir lettere tilgitt av kundene når de eventuelt gjør feil og de tiltrekker seg, i større grad, kunder, samarbeidspartnere og kompetente søkere til ledige stillinger. 

En virksomhets omdømme er det etterlatte inntrykket omverden sitter igjen med etter å ha hatt en interaksjon med virksomheten, lest eller hørt om virksomheten i ulike medier, fra bekjente eller ansatte som jobber i virksomheten. Det etterlatte inntrykket må også sees i sammenheng med de forventningene virksomheten skaper gjennom sin kommunikasjon med omverden.

Solid Utvikling bidrar til å skape en helhetlig prosess for utvikling av virksomhetens omdømme. Ambisjonsnivå, prioriteringer og metodikk avtales i samråd den enkelte virksomhet og tar utgangspunkt i dennes forutsetninger.

Ta kontakt for en uforpliktende prat om dette temaet og hva vi kan tilby deg eller din virksomhet!

Kontakt

Morten Andresen

Daglig leder / partner

Per Andre Nørbech

Psykolog / partner