Rådgivning i forhandlingsprosesser

Tjenester / Utvikling av ledere og medarbeidere / Forhandlingskompetanse / Rådgivning i forhandlingsprosesser

Står du overfor viktige prosesser som innebærer at du skal forhandle med en eller flere parter? Det kan være ulike forhandlingssituasjoner som i salg, kontraktsforhandling, forhandlinger om lønn eller andre betingelser.

Det kan også være forhandlinger knyttet til innkjøp, både for private og i offentlige anskaffelser.  Kanskje jobber du med oppgjørssituasjoner eller saksbehandling som innebærer forhandling om et økonomisk oppgjør eller uenighet om en avgjørelse? 

Hvordan skal slike prosesser planlegges og gjennomføres? Hvordan skal forhandlerne i prosessen faktisk gjennomføre møtene med den annen part som sikrer et godt resultat for begge? Det er mange forhold som avgjør om prosessen blir effektiv og med et godt resultat. En viktig forutsetning er at menneskene som skal komme til enighet har kompetanse i både prosesser, forhandlingstekniske virkemidler og verktøy, samt gode kommunikasjons- og relasjonsferdigheter.

Solid kan bidra med kurs, trening/simulering og rådgivning i forhandlingsprosesser. Dette styrker forutsetningene for å gjennomføre en vellykkede forhandlinger som oppleves som effektive og profesjonelle. Vi bistår også som støtte for ledere og team som gjennomfører forhandlinger underveis i hele prosessen.

Ta kontakt for en uforpliktende prat om dette temaet og hva vi kan tilby deg eller din virksomhet!

Kontakt

Morten Andresen

Daglig leder / partner

Geir Lasse Andresen

Jurist / partner

Per Andre Nørbech

Psykolog / partner

Susann Goksør Bjerkrheim

Konsulent / partner

Jone Johannessen

Konsulent / samarbeidspartner